tirsdag 7. desember 2010

Da jeg innså nederlaget og opprettet blogg...

Jeg har (og står her i overhengende fare for å støte enkelte) aldri hatt sansen for blogg. Kall meg gjerne fordomsfull - ved nærmere ettertanke innser jeg jo naturligvis at det er nettopp det jeg er - men jeg har i denne stund altså gitt etter og opprettet mitt eget lille nettlandskap med såkalt blogg.
Ideen med å dele mine "dype og intelligente" tanker kan nok ikke påberope seg tittelen impuls, men er et resultat av lengre tids reiseplanlegging;
Det hadde seg nemlig slik at jeg sørfa litt på nettet for 3-4 mnd siden da jeg kjente en rar og uventet dragning mot Australia. Om det var er dyptsittende ønske i mitt ubevisste sjeleliv om å se kenguruer eller rett og slett tanken på at et år på bibelskole hadde vært bra, vites ikke. Muligens en kombinasjon.
Denne lille nettsørfinga startet et aldri så lite snøras og resulterte i at både visum og flybilletter nå er ordnet til den lille byen Townsville i Queensland, Australia. Her skal jeg bo i litt over fem mnd og gå på Reef to Outback Dicipleship Training School som er drevet av den kristne organisasjonen YWAM (Youth With A Mission).  Avreise er torsdag den 13. januar fra Gardermoen, så det nærmer seg.
Jeg håper dere har lyst til å følge med på bloggen min og lese om hvordan livet arter seg på andre siden av kloden et halvt års tid. Bønn underveis mottas med glede - jeg er jammen ikke helt sikker på hva det er jeg begir meg ut på!

Vi snakkes i Australia den 15. januar.

God jul!11 kommentarer:

 1. Wow! Kunne aldri tenkt meg Individ i sammenheng med blogg! Jeg er imponert!
  Vi prater jo aldri (teller ikke med den gangen i sommer, for i det store og det hele er det aldri), men jeg skal følge med (hvis du ikke gjør som Objekt og slutter hver gang du begynner :P)så blir det en slags virtuell prat!
  Hva gjør man på en slik skole? Trener liksom? For det hørtes slitsomt ut...

  Med vennlig hilsen Virus.

  SvarSlett
 2. Hei Virus!

  Du har helt rett - vi snakker svært sjeldent (jeg teller med samtalen i sommer). Nå blei jeg glad for at du kommenterte - den første noensinne - det var koselig å høre fra deg.

  Vi skal trene så sinnsykt heftig mye hele tiden - du aner ikke hvor mye vi skal trene! Fytti. Denne bloggen skal egentlig bare være et langt treningsprogram.
  DisippelTreningSkole er en slags bibelskole der en lærer om Gud og Bibelen. Jeg vet ikke helt hvordan opplegget er, men jeg folder hendene (ingen kryssing her i går'n) og satser på at det blir interessant! Vi skal på en såkalt outreach til et øst-asiatisk land for å..jeg vet egentlig ikke helt...arbeide med barn og unge (og andre) på et humantært og misjonært plan antageligvis.

  Jeg skal prøve å beskrive litt nærmere når jeg får peiling selv.

  Håper York er kult!?

  SvarSlett
 3. Historisk øyeblikk!

  Aha, sånn slags trening ja :P Er overarbeida nå, så da må man regne med noen misforståelser.
  Forsåvidt skal jeg innrømme at det også hørtes slitsomt ut, men det er jo du som skal det, så da har jo ikke det noe å si for meg!

  Men liker beskrivelser med bakgrunn i peiling ;D

  York, plassen, og universitetet, campus, er kult! Ellers skal jeg innrømme at det er mye som ikke stemmer. Jeg synes de gjør faget så sinnsykt kjedelig (i tillegg til at det er vanskelig) og det passer meg dårligere enn jeg hadde trudd. Pluss at jeg har litt problemer med de jeg bor med og slikt. Så akkurat nå er det ikke kult, overall. Satser på at det blir litt bedre etter jul (men sånn som det er nå vurderer jeg å kutte de 3 åra ned til 1). Har aldri gleda meg så mye til en juleferie før! Så 15. desember er min lykkedag!

  SvarSlett
 4. Hurra for at Åsta har overvunne sine fordommar ;) Eg glede meg t å følga me på bloggen din!

  SvarSlett
 5. Dette blir spennende å følge med på!

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg til å følge med på bloggen din, Lady Cathrine De`bourgh, vil være meg en sann fornøyelse, eller som mine venner i Russland ville sakt det "Никогда не заглатывайте рыбу живую"

  Lykke til kammerat!

  SvarSlett
 7. Aasta.

  Det gleder mig at høre, at de skal starte at berette eders liv på en såkald blog. Ig vil følge ydderst meget med. underbart!

  Adjø.

  Din Helmer.

  SvarSlett
 8. Helmer. Det gleder meg meget. I er så mild av ord!

  LCDB (Læidi Kæteriin De Børge)

  SvarSlett
 9. Merker at det kribler litt i magen av
  mis(vel)unnelse nå som det nærmer seg avreise, Åsta! Spes når du har oppdatert adressen din til C/O YWAM Reef to Outback Townsville, Australia!! Rått! God tur! -Johannes

  SvarSlett
 10. Takk, Johannes! Slike godord varmer i hjertet:D

  SvarSlett
 11. Dette blir spennede, Åsta! Jeg vil følge deg ;-) Har mange gode minner (og en ektemann) fra min DTS. Du skriver godt!
  Nyt - og ta inn!
  Klem Silje i Tinn

  SvarSlett