tirsdag 14. juni 2011

Graduation

Fredag den 10. juni var den store graduation-dagen. Fint pyntet og direktesendt over YWAMs nettsider mottok vi diplomet for vel bestått disippeltreningskole. Reef to Outbacks leder Ken Mulligan og training director Joanne Blaik holdt tale.  Det gjorde også begge DTS-lederne og et par av studentene. Etter graduationseremonien spiste vi en bedre lunsj og tok en hel haug bilder. På ettermiddagen gikk hele skolen ut og spiste middag og hadde kvalitetstid på stranda. Jeg og to venner klatret opp på Castle Hill en siste gang og så var det tid for å si farvel til de som ikke hadde tenkt seg opp grytidlig neste morgen for å vinke oss av sted til flyplassen. Klokka 0600 den 11.juni reiste jeg og tre andre med fly fra Townsville til Brisbane, før vi skiltes der og jeg fløy videre til Melbourne - Singapore - London - Oslo. 45 timer senere var jeg trygt hjemme etter å ha blitt møtt på flyplassen av mamma, pappa, Lars Halvor og Hanna. Det var veldig godt å treffe familien igjen! Tvang meg til å holde meg våken til klokka 20 før jeg stupte i seng og sov i 12 timer.

Hva kan jeg si? Dette halvåret har vært HELT FANTASTISK! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte DTS i Australia dette året. Jeg har lært så masse spennende om Gud, ungdomsarbeid, ulike kulturer, reising, språk osv osv osv. Anbefales på det STERKESTE.
Tusen takk til alle dere som har fulgt med på bloggen og takk for all bønn og omtanke:D Det har jeg virkelig satt stor pris på. Her ender min lille "Åsta i Australia"- blogg. Slutt. Punktum.
 Klare for graduation
 Cello, Aleksi og Peter
 Noen av guttene
 Graduation

 Ken Mulligan
Ben Seidel var en av studentene som holdt tale
 Utdeling av diplom
Reef to Outback DTS Jan 2011

1 kommentar: