tirsdag 14. juni 2011

Litt fra outreach...

Jeg er endelig tilbake i Townsville etter 6 travle uker på reisefot. Vi reiste fra The Gold Coast onsdag morgen, overnattet to netter i Gladstone og kom til Townsville etter en 10 timers kjøretur i kveld. Jeg er ganske trøtt, men det er veldig kjekt å møte igjen de andre teamene som også er tilbake. De siste 18 dagene har vi tilbrakt i Sunshine Coast og Gold Coast og det har vært to gode uker. Vi har jobbet med YWAM-basene begge steder og det har vært gøy å se hvordan de andre basene opererer. I Sunshine Coast hadde vi et veldig fritt opplegg og kunne bestemme mye av det vi ville gjøre selv (endte opp med en del gateevangelisering, serverte gratis grillmat til backpackere o.l). Vi bodde i et av husa som tilhører basen. I Gold Coast jobbet vi under YWAM Gold Coast; vi jobbet side om side med evangeliseringsteamet der og hjalp til med "Coffee Van" (gratis kaffe og mat til folk på gata), "Set Free Care" (suppekjøkken), "Beach Sports" (evangelisering gjennom volleyball på stranda) og flere RE programs på skoler. Vi hjalp også til med å arrangere ungdomskveld i en av kirkene i byen; tidligere Ku Klux Klan- leder Johnny Lee Clary fortalte om sin oppvekst og hvordan han blei omvendt for tjue år siden og hvordan han nå reiser rundt å holder antirasistiske seminar verden over.
Kokkekamp på ungdomsklubb i Noosa, Sunshine Coast
Tidligere KKK-leder Johnny Lee Clary taler på ungdomsklubb i Gold Coast
 Strandevangelisering i Surfer's Paradise, Gold Coast
Min første donut (og jeg er ikke alt for imponert..)!
Avslutningsmiddag med Gold Coast-teamet. Guttene arrangerte flott middag for jentene.
 17. mai på Mooloolaba, Sunshine Coast
 Mooloolaba
 Steve Irwin og Åsta på nye eventyr
Loppemarked i Sarina. Vi hjalp til med å rydde og selge lopper til inntekt for de lokale school chaplains (kristne ungdomsarbeidere på offentlige skoler).
Ungdomsklubb i Sarina. Noen få (u)heldige utvalgte fikk bind for øynene og smakte på skumle ting, blant annet babyblekksprut.
AUSLIFE. Det store dagslange seminaret vi holdt på Pioneer High School i Mackay.
Aleksi fra teamet mitt var en av talerne under Auslife. Temaet var goals and values.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar