søndag 13. februar 2011

Pannekaker hos Naomi

Det er søndag - en etterlengtet fridag!
Temaet for denne uka har vært "relationships" (eller "relasjoner" som vi sier på norsk). Det har vært en utrolig spennende uke med en utrolig dyktig lærer/taler, Ryan Booker. Jeg skal ikke gå inn på alt vi har snakket om, men jeg kan røpe at vi har lært en hel del om vårt forhold til Gud og andre mennesker. Vi har også sett en hysterisk ekteskapsrådgiviningsfilm som forteller om hvor forskjellige menn og kvinner er. En artig uke. Lørdag fra klokka 14.00-22.00 var det igjen tid for Youth Street. Jeg har ikke fortalt så mye om det før, så her kommer en kort oppsummering: hver lørdag samles rundt 100 lokale Townsville - ungdommer på YWAMs base for å delta på ulike aktiviteter (skate board, musikk, dans, kunst osv). Jeg er veldig imponert over hvordan de klarer å gire opp ungdommen til å delta gang på gang. Youth Street Team varer fra klokka 14.00-17.00. Klokka 17.00 spiser vi middag med hele basen. Klokka 19.00 begynner andre del - Youth Street Live. Da samles alle ungdommene og lederne i auditoriet (møtesalen) og har andakt og diverse innslag av musikk og dans. Min rolle på Youth Street er å lage middag til alle sammen. En veldig grei oppgave.
Denne søndagen begynte med pannekaker i huset til Januar DTS-leder Naomi. Vi møttes på formiddagen, spiste pannekaker, tok "artige bilder" og hang et par timer. Etter dette gikk vi til stranden, en tre kvarters tur fra basen. Her var vi et par timer før vi gikk hjem igjen og spiste middag. Nå sitter jeg i kafeen, har skypa med pappa og gomo og skal snart gjøre ferdig ukas lekser.

Klare for Youth Street. Ukas tema: NERDS.
Mitt kjære navneskilt som sier at jeg er leder på Youth Street.
Pannekaker hos Naomi.
Mer pannekaker hos Naomi.
Go-folk! Emma fra Australia, Erin fra USA og Dave fra Australia (Dave er den ene av mine to outreach- ledere).


Mel fra Australia, Liz fra Canada og Hilary fra Canada.
Sam og Vaughn fra USA.
Jeg har hatt en veldig fin uke! Kommende uke (på lørdag) reiser vi på camp i outbacken i to uker. Det blir bra!
   

3 kommentarer:

 1. Wow! Campingen nærmer seg med stormskritt!! Håper du er mentalt forberedt på villmaken da, kjære! :p Detta blir vel ikke som en luksusferie i Venezia!! hihi:) Fint å lese om hva du holder på med, da. Spesielt fint å se ditt flotte navneskilt, gjør godt, må jeg si. snakkes a! -Lolau <3

  SvarSlett
 2. Er så glad for at du har det bra. Her var minus 15 i dag så det ser godt ut med sol og varme. Flott med det ungdomsarbeidet

  SvarSlett
 3. Linn Orlaug: Jeg vet ikke så mye om villmaken, men villmarken er jeg klar for! Og ja, JEG ER STOLT AV Å HA NAVNESKILT!

  Mamma: Prrrrr..! ja, vi snakker temperaturforskjeller her! Helt OK med sol og varme og strand og sånn...:D

  SvarSlett