torsdag 17. mars 2011

Første outreach

På mandag reiser vi på første outreach til Gladstone og Emerald. Her skal vi være i henholdsvis to og en uke. Hva vi egentlig skal gjøre på denne turen er fortsatt et lite mysterium for meg, men jeg har hørt rykter om diverse aktiviteter som vannmelonbowling på en skole (!) og ungdomsklubb.
Tror vi tar det litt som det kommer - nye dører vil forhåpentligvis stadig åpnes. Bilreisa til Gladstone er på rundt 10 timer, så det blir mye kvalitetstid å slå ihjel (takk til kusine Malene for IPod Shuffle). Vi skal bo hjemme hos lokale kirkefolk de første ukene, så det er gøy.
De siste ukene har bestått av "bible study" og "evangelizing," to interessante uker. Jeg må allikevel innrømme at jeg er ganske trøtt om dagen og at det skal bli litt godt å bli ferdig med undervisning for en stund. Nå må rommet pakkes fullstendig ut og min kjære fjellsekk skal gjøres klar til dyst. Kjenner at det hadde vært godt med en liten weekend hjemme i fedrelandet, men det får vente noen måneder til..! Det går veldig greit å snakke engelsk, men jeg savner norsk! Og jeg savner norsk brød med ordentlig ost!
Jeg vet ikke hvordan mulighetene for kommunikasjon blir de neste tre ukene, men jeg regner med at jeg kan sende litt mail. Time will show som det så berømt heter.    

Team Aussie

3 kommentarer:

 1. Hei kjære venn! :D

  ELSKER bildet!;) God Outreach-tur! Har deg i bønnene og tankene her i Norge. Du er herlig :)
  Må vår Far velsigne deg rikelig, og gi deg av sin Gode Fred.

  Klemmer fra Lolau, som savner deg <3

  SvarSlett
 2. Ta deg en ti timers marathon med Bigbang, Damien og Coldplay og bare nyt. Til nøds kan du jo snike inn litt JamieC! Her sitter jeg i en relativt drittørr time om missiologi og har 6000 ord i vente å skrive, tenk på det og kos deg mett:D !

  Hilsen Kusine Malene

  SvarSlett
 3. Takk for oppmuntrende ord, Malene! Jeg nyter livet og klager ikke. 6000 ord høres fristende ut! Og ja, diverse artister på IPoden har reddet lange timer på fly og i bil:D

  SvarSlett